AMPLIAT FINS EL DIA 22 DE DESEMBRE /De l’1 al 15 de desembre s’obri el termini de presentació de candidatures al Premi RAGALO a l’impuls de l’Aprenentatge Servei en la Universitat de València

270Amb la finalitat de premiar projectes que hagen emprat amb èxit la metodologia Aprenentatge Servei (ApS) en organitzacions durant l’últim curs acadèmic 2015-2016 i el primer semestre del curs 2016-2017, es va presentar a l’octubre el Premi RAGALO a l’impuls de l’Aprenentatge Servei. A partir de l’1 de desembre i fins al dia 22 d’aqueix mateix mes els estudiants de grau, postgrau o màster de la Universitat de València podran presentar la seua candidatura. Ho podran fer en forma individual o com a grup, si és així com han desenvolupat el seu projecte.

El premi RAGALO desitja, així, homenatjar a la professora Rafaela García López, Catedràtica de Teoria de l’Educació de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, qui va ser impulsora d’aquesta metodologia d’aprenentatge des de les aules de la nostra institució.

La presentació de les candidatures es pot fer a través de l’ENTREU (http://entreu.uv.es), o per via postal, sempre que es justifique en un document apart i de forma concreta el motiu que impedeix als/les candidats/as utilitzar la primera via establida.

Existeixen cinc modalitats de premi; quatre d’elles responen a àrees de coneixement en les quals la UV té docència, és a dir: Arts i Humanitats, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Ciències Bàsiques, Experimentals i Enginyeria. L’última, per la seua banda, respon a un reconeixement que es desitja fer a aquells projectes que pretenguen I evidenciar de manera explícita el seu compromís amb un aprenentatge crític. Aquest últim premi rep el nom de Educacción: Ciutadania Crítica Global.

Els premis, que consisteixen en una quantitat econòmica de 300 euros que els/les guanyadors/as donaran a la institució en la qual han realitzat el seu projecte, es lliuraran al març de 2017, coincidint amb les exposicions finals dels projectes puntuals de ApS que formen part del nou programa cApSa de la Universitat de Valéncia en el seu ferm propòsit d’institucionalitzar aquesta metodologia d’aprenentatge.

 

Més informació sobre el Premi RAGALO: http://www.uv.es/sfpie/formacio/capsa/folleto-RAGALO.pdf
Inscripció de candidatures:  http://entreu.uv.es
Més informació sobre cApSa: http://www.uv.es/aps

Comments are closed.